Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament Nacional
"Veïns per la Independència" crida a mobilitzar-se l'11S per guanyar el 9N
28/08/2014 Política

La sectorial de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), "Veïns per la Independència" ha fet crida al moviment veïnal per a la seva participació activa en la "V" de l'11S i en defensar el 9N, sota el lema "Ara és l’hora: mobilitzar-nos l’11S per guanyar el 9N". La sectorial considera que "no podem fallar, hem de ser-hi tothom".

El manifest remarca que els barris i el seu teixit associatiu veïnal poden, han de ser, el nucli bàsic, el primer esglaó de l’esforç col·lectiu per a esdevenir un país lliure. "La lluita per un país lliure forma part de la nostra lluita veïnal, ja que suposa el ser o no ser del nostre benestar i el dels nostres fills. Volem i necessitem un nou Estat per fer una societat més lliure, més democràtica i amb major compromís social".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid