Aplec
Pep Gimeno "Botifarra" clausura una exitosa edició de l’Aplec dels Ports
28/07/2014 Cultura
Pep Gimeno ?El Botifarra? Pep Gimeno ?El Botifarra?

Milers de persones han passat per la petita localitat de Sorita gaudint d’un complet programa d’activitats de la XXXVI Aplec dels Ports. Des de l’organització es valorava “molt positivament” l’esdeveniment “ha eixit tot rodat, la gent s’ha bolcat i han col·laborat en tot, ha estat excel·lent” explicava el membre de la comissió, José Riera, a comarquesnord.cat.

La clausura ha comptat amb la presència de Pep Gimeno ‘El Botifarra’ i el grup El Diluvi. En el descans, s’ha llegit un manifest des de la comissió per donar les gràcies als assistents i als més de dos-cents voluntaris que han fet possible la festa. Durant tres dies, el poble ha comptat amb grans concerts amb artistes com La Gossa Sorda, Pepet i Marieta o Azero. No han faltat tampoc actes culturals i reivindicatius.

El que no s’ha anunciat en la cloenda és el proper poble que albergarà l’Aplec. Aquest dilluns se celebra una reunió a la Todolella oberta a tota la comarca per debatre el futur de l’esdeveniment anual. Des de Sorita es va animar a seguir amb la roda de l’Aplec dels Ports. “Hem demostrat que un municipi menut pot tirar endavant la festa”. Todolella o Cinctorres seran el municipi que l’organitzarà al 2015.