Espanyolisme
L'Ajuntament de Valčncia vol gastar-se 15.000 euros en una bandera espanyola de 24 m2

S'ha tingut coneixement del despendi que suposa aquesta despesa a través d'una addenda a la modificació de crèdits extraordinaris i suplements de crèdit del pressupost de 2014

25/07/2014 Política

L'equip de govern del PP l'Ajuntament de València ha decidit gastar 15.246 euros per instal·lar una bandera espanyola amb pal i pedestal a la plaça d'Europa on s'aixeca l'escultura el Parotet de Miquel Navarro. El dispendi municipal es farà en el marc dels actes de la festivitat de la patrona de la Guàrdia Civil.

La regidora d'EU a Rosa Albert, segons explica Levante-emv.com, va explicar ahir que havia tingut coneixement d'aquesta despesa a través d'una addenda a la cinquena modificació de crèdits extraordinaris i suplements de crèdit del pressupost de 2014, que se sotmetrà a votació en el ple d'avui.

Segons ha informat aquest mateix mitjà, es tracta d'un pal de quinze metres d'alçada i una bandera espanyola de sis metres d'ample per quatre d'alçada. També s'explica que en el document que ha posat al descobert la iniciativa espanyolistzadora de l'ajuntament per col·locar aquesta gran bandera s'haurà donar de baixa un altre pressupost de la partida d'edificis i altres construccions "on es consigna la despesa que es destina al manteniment dels edificis públics, mercats i escoles municipals, partides que ja han patit serioses retallades en els darrers anys."