Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Laboral
L’acumulació a Correus augmenta i s´estén: 300.000 enviaments a Barcelona
29/07/2014 Laboral
CGT Correus CGT Correus
La CGT-Correus Barcelona va informar que el passat 11 de juliolde que havia 160.000 enviaments acumulats al CTA de Sant Cugat. Ara ja són 300.000 i pujant, ja que a penes hi ha contractació per suplir les vacants per vacances, jubilacions, etc i la poca contractació que hi ha és precària (contractes de mitja jornada que ni tan sols cobren la meitat del sou normal).

Això si, l’han repartit en una ostentació d’inspiració en dos centres de què disposa correus, provocant una acumulació en l’actualitat de 200.000 exemplars a Sant Cugat i altres 100.000 exemplars en el CTP del Prat, aconseguint entre els dos centres una acumulació total de 300.000 enviaments.

Aquesta acumulació de correu no és conjuntural sinó estructural, per la política de contractació i de destrucció d’ocupació que aplica l’empresa.

Això succeeix en un moment en què la Societat Estatal de Correus i Telègrafs SA, un ens públic acaba de treure els seus resultats de l’any 2013 en què admet haver guanyat 65 milions d’euros, i que ha perdut gairebé 5.000 treballadors en el enguany respecte a l’anterior i gairebé 15.000 en els últims 5 anys. Amb una contractació pràcticament nul · la i precària quan n’hi ha. Només augmenta el nombre de Directius @ si comandaments intermedis quan estan retallant brutalment la plantilla de treballadors.

Correus és una empresa pública amb beneficis que té una contractació precària i no dóna el servei a l’usuari que hauria de trobar la qualitat que segons la Llei l’obliga.

Correus és una empresa obligada per la Llei postal a garantir la prestació del servei públic universal i més ni pot ni deu tenir precarietat en la contractació ja que també redunda en la qualitat a l’usuari.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid