Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Territori
Jornada en defensa del territori a la Vall d'Albaida
27/07/2014 Territori
Des de l’Assemblea VeïnalContra la Planta de Residus Animals s'ha organitzat per al proper divendres dia 8 i dissabte dia 9 d’agost les primeres Jornades festives en Defensa del Territori que se celebraran al poble de Beniatjar (Vall d'Albaida).

La intenció d’aquestes són oferir durant un parell de dies un espai de trobada – obert a tothom- on poder informar, compartir experiències i denunciar públicament els perills que comporta l’actual model de desenvolupament, i més concretament el projecte de construcció de la planta de residus animals – de categoria 1 i 2- a la Pobla del duc (Vall d'Albaida), segons els organitzadors.

PROGRAMACIÓ:

DIVENDRES 8:

19:00h Cercavila i opertura de tallers:
-tallers infantils (ateneu l´estació)
-taller radiofònic (Radioaktiva 107.6 Fm)
-taller de pancartes (Greixers de Castelló de Rugat)
-taller d'estampació de samarretes (Ateneu Popular Ca´la Mera)
-Contacontes (Almudena Francés)
-Teatre infantil (l'escoleta de Beniatjar)
i altres més

20:00h Taula redona "Conflictes Veïnals i defensa del territori"

- La planta de Residus Animals a la Pobla del duc: Què és? Per què ens oposem? Quina és la situació actual? membres de la Assemblea contra la planta.

- "L'experiència és un grau...: La lluita Veïnal al barri del Gamonal de Burgos" - veïns de l'assemblea de barri del Gamonal

22:00h. Sopar de baix braç. (nosaltres posem la beguda i la picadeta)

23:00h. Concert: PELANDRUSKA (des de l'Alcoià) + PITO KARKOMA (Elx)
+So de la Solana (la Vall d'Albaida)

DISSABTE 9:

10I30h: Taller practic de DESOBEDIENCIA CIVIL - a càrrec de membres del Grup Antimilitarista Tortuga d´Elx

13i30h: CONCURS: llançament d'aixada (amb premis per als guanyadors)

14i00h: Paella de Germanor i valoració de la Jornada.

 

També hi haurà zona d’acampada (aquest cap de setmana és la pluja de Sant Llorenç) i piscina a preu popular. Les Jornades són totalment gratuïtes i els organitzadors estan oberts a noves propostes de tallers o activitats. Per a la paella cal reservar ticket.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid