Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Aplec
Comença l'Aplec dels Ports a Sorita

Més de 200 persones treballaran per a acollir el participants, que comencen a arribar ja aquest dijous

24/07/2014 Territori

Este dijous s’espera l’arribada dels primers participants a l'Aplec dels Ports a Sorita. Serà un dia en que principalment es vorà moviment a la zona d’acampada. Gent de la nostra comarca ja té planificat buscar lloc este dijous per tal d’estar a una bona ubicació. A més, també s’espera que arriben els primers visitants des de fora, seguint la tònica dels darrers anys, segons informa Comarquesnord.cat

Esta primera jornada d’Aplec sols té un acte que serà l’obertura del menjador de l’Aplec i de l’escenari Sant Marc a partir de les 20 hores. El tret de sortida oficial serà divendres quan s’espera l’inici de l’aplegada del gruix de participants. Per tot això, l’organització ha treballat de valent els darrers dies per poder-ho fer una realitat. La plaça de l’església ja llueix senyeres amb els noms del pobles dels Ports i il·lustra que la festa està a punt de començar. Els visitants tindran tot indicat i la màxima informació per tal de que no es perdin res de l’Aplec.

L’Aplec dels Ports de Sorita comptarà amb quatre escenaris que tindran noms relacionats amb la localitat: La Beana, Sant Marc, La Balma i Ajuntament. En estos espais es desenvoluparan les diverses actuacions que es podran gaudir durant els dies de la festa. La Beana deixarà grans moments estant a les afores del municipi, al costat del poliesportiu i la piscina, prop de la zona d’acampada, i albergarà els concerts més destacats de divendres i dissabte com els de La Gossa Sorda, Pepet i Marieta o Azero. Altre punt que de segur tindrà molta demanda serà la Barra El Xorrador. Aquesta estarà coberta i oberta les 24 hores. La zona d’acampada serà extensa i no hi haurà problemes d’espai.

El suport de tot el poble

L’Aplec dels Ports de Sorita compta amb tot un poble al darrere. Al llarg de l’any, al municipi viuen menys de dos-cents habitants. Pràcticament tots, faran alguna tasca al voltant de la festa. Des de l’organització s’han habilitat tots els punts necessaris. A les barres es podrà gaudir de beguda, menjar i també es podrà adquirir en diferents llocs el kit aplequer. De nou es fa una crida a que la gent consumisca a les barres perquè l’Aplec és una festa gratuïta i autogestionada que necessita de recursos econòmics per tal de poder seguir endavant.

Respecte als espectacles, un dels més esperats, que de segur serà molt emotiu serà l’acte inaugural amb la Xalera. No faltaran els concerts o les cites culturals i reivindicatives i alguna que altra sorpresa. En definitiva, Els Ports està d’Aplec fins este diumenge amb un poble menut com Sorita que s’ha bolcat per a que els assistents s’emportin un gran record de la comarca.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid