Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament nacional
Carme Forcadell, Santiago Vidal i Lluís Llach a Igualada en la campanya "El País que volem"

L’ANC organitza l’acte “El País que volem” a Igualada amb participació ciutadana i amb la participació de
L’acte tindrà lloc dins un iglú de vent que ocuparà la pista central del pavelló esportiu de Les Comes

25/07/2014 Política

La presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Carme Forcadell, el jutge i escriptor Santiago Vidal i el músic i escriptor Lluís Llach seran a Igualada avui divendres a les 20 hores, al Pavelló d’hoquei patins de Les Comes, per parlar sobre “El país que volem”. El president de l’ANC a Igualada, Francesc Ricart, i la representant del Secretariat Nacional de l’ANC, Núria Vinyals, faran la introducció a l’acte que serà conduït pel periodista igualadí Joan M. Morros.

Aquest és el primer cop que un acte d’aquestes característiques es farà dins un iglú de vent, creació de l’artista Jordi Enrich, que ocuparà la pista central del pavelló de Les Comes. Aquest, és l’iglú de vent més gran que s’ha confeccionat fins a l’actualitat, fa 35 x 20 metres, i pot acollir fins a 400 persones. Està previst que l’acte es pugui seguir també des de les graderies del pavelló a través de dues pantalles gegants.

Els suports a “El País que volem”

L’acte s’inclou dins el conjunt d’activitats del país que estan aportant continguts i propostes al procés participatiu: www.elpaisquevolem.cat, i que es recullen a la plataforma online que aquest juny han posat en marxa diverses entitats de la societat civil catalana. La iniciativa compta amb el suport de més de 50 personalitats, com ara Lluís Llach, Jaume Roures, Lluís Rabell, Montserrat Nebrera, Toni Soler o Carles Boix, entre d’altres i per ara, ja ha recollit més de 400 propostes, 218 reptes i té 705 inscrits. El web, neix com a eina central d'un ampli procés participatiu i plural que pretén traslladar la veu a la ciutadania i recollir idees i propostes de tots els àmbits possibles per a construir un país millor.

La xerrada s’emmarca en un moment en què polítics i mitjans de comunicació unionistes reaccionen contra el procés català amb previsions apocalíptiques per a la Catalunya independent. L’ANC organitza la taula rodona per oferir informació sòlida sobre el procés d’independència a través de Carme Forcadell, Santiago Vidal i Lluís Llach, tres persones de gran rellevància, coneixedores de la realitat social, política, econòmica i cultural del país. Els tres parlaran del país que volem, parlaran d’aspectes concrets que afecten la vida quotidiana de les persones i donaran resposta als dubtes que els plantegin.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid