Alliberament nacional
Autocars per als valencians que participaran en la "V" de l'11 de Setembre

Es vol repetir l'èxit d'assistència i l'encert polític de la convocatòria en el tram de la Via Catalana a Vinaròs de l'any passat

22/07/2014 Política
Carme Salvador i Guillem Agulló al tram de la Via Catalana del País Valencià de l'any passat Carme Salvador i Guillem Agulló al tram de la Via Catalana del País Valencià de l'any passat

Acció Cultural del País Valencià ha fet pública la convocatòria d'autobusos per acudir a la manifestació de la "V" a Barcelona el proper 11 de Setembre convocada per Òmnium Cultural i l'ANC.

Segons explica avui Vilaweb.cat, el seu delegat a Castelló de l'entitat valenciana, Antoni Royo, gràcies a l'èxit de la convocatòria en el tram de la Via Catalana a Vinaròs, els ha animat ara a donar l'oportunitat "a tota la gent de la Plana i el Maestrat que vulga participar-hi a poder venir a Barcelona".

Els autocars de la Plana organitzats per Acció Cultural del País Valencià partiran d'Almenara, passant per Nules, Vila-real, Castelló i Benicàssim. Per una altra banda, uns altres autocars sortiran de Benicarló i pararan a Vinaròs. El preu del viatge a Barcelona serà de 25 euros. I es poden fer inscripcins als correu d'Acció Cultural de la Plana: castello@acpv.cat, amb les dades pertinents, o trucant a l'entitat.