Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Impunitat feixista
Ataquen de nou el racó de la memòria històrica de Porreres

Tres anys després del primer atac feixista a Porreres, altra volta els hereus dels assassins dels republicans mallorquins han destruiï el poema de l´escriptor Miquel López Crespí dedicat als nostres morts.

16/07/2014 Drets i Llibertats
El Racó de la Memòria de Porreres, punt en el qual es va afusellar centenars de persones defensores de la causa Republicana durant el període de la Guerra Civil ha tornat a patir un atac.

Aquesta vegada diverses pintades a les plaques instal·lades han danyat la imatge del lloc i han volgut d'aquesta manera danyar la memòria dels familiars afectats.

Una esvàstica i una inscripció en la qual es llegeix "Arriba Franco". Han provocat les queixes de l'Associació Memòria de Mallorca que en la nit d'ahir, mitjançant el seu compte de Twitter, emetia un comunicat de condemna dels fets.

Es preveu que en les pròximes hores la brigada de l'Ajuntament de Porreres procedeixi a netejar les pintades i es preveu un comunicat de condemna dels partits presents al consistori Porrerenc.

Han destruït de nou el poema de l´escriptor Miquel López Crespí dedicat als nostres morts

Tres anys després del primer atac feixista a Porreres, altra volta els hereus dels assassins dels republicans mallorquins han destruit el poema de l´escriptor Miquel López Crespí dedicat als nostres morts.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid