Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
lluita sindical
La CSC entra amb 3 delegats al comitè d’empresa de CLD (Parc central)
12/06/2014 Laboral
La CSC va constituir oficialment la Secció sindical el passat mes d?abril, aconseguint en poc menys de 2 mesos els objectius que es marcà a curt termini. La CSC va constituir oficialment la Secció sindical el passat mes d?abril, aconseguint en poc menys de 2 mesos els objectius que es marcà a curt termini.
A les eleccions celebrades ahir, la Confederació Sindical Catalana (CSC)obtingué 3 representants (2 membres de comitè i 1 delegat LOLS) al Parc central de l’empresa CLD, situat a l’Hospitalet de Llobregat. La central sindical catalana també concorrerà a les eleccions que se celebraran el pròxim dissabte 14 al Parc d’Horta.

La irrupció de la CSC al comitè d’empresa suposa la desaparició de les majories absolutes existents fins ahir i obre un nou escenari.

Cal destacar que la CSC va constituir oficialment la Secció sindical el passat mes d’abril, amb 40 afiliats/des, aconseguint en poc menys de 2 mesos els objectius que es marcà a curt termini “fer créixer la secció sindical i aconseguir representació al comitè d’empresa”.

CLD és l’empresa que gestiona la neteja urbana dels districtes d’Horta-Guinardó i Nou Barris. L’Ajuntament de Barcelona té repartida la concessió d’aquest servei públic a quatre empreses (FCC, Urbaser, Cespa i CLD).

Des de la CSC volem felicitar la Secció sindical pels grans resultats obtinguts. Així mateix, volem fer públic el nostre reconeixement de la bona feina duta a terme pels nostres companys de la Secretaria d’Acció sindical.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid