Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Sindical
La CSC participarà al 64è Congrés de la Confédération des Syndicats Nationaux (CSN) del Quebec

La Confederació Sindical Catalana CSC) és un  dels sindicats internacionals convidats al 64è Congrés de la Confédération des Syndicats Nationaux (CSN) que es durà a terme del 26 al 30 maig de 2014, al Centre de Congressos del Quebec

23/05/2014 Laboral
La Intersindical-CSC La Intersindical-CSC

El sindicat independentista serà representat pel Secretari general de la CSC Carles Sastre.

La Confédération des Syndicats Nationaux (CSN) del Quebec compta amb més de 300.000 afiliats/des, i segons indica la CSC ha reconeix el sindicat català com a referent internacional. Per aquest motiu l'ha convicat a participar d'aquest congrés que representa, en paraules de la CSC, "un avenç important en la projecció externa del sindicat i una oportunitat per a aprofundir en la internacionalització dins l'àmbit sindical del procés democràtic català cap a la independència."

La Confédération des Syndicats Nationaux (CSN) va ser fundada l'any 1921. El seu model sindical es basa en l'organització de sindicats independents. Des de la proximitat als seus membres i les seves comunitats, s'involucren en la negociació col·lectiva amb una visió responsable i respectuosa del desenvolupament econòmic de la classe treballadora, el medi ambient i els drets socials des d'una perspectiva progressista i d'esquerres.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid