Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
23 d'Abril
Una Diada lúdica, però també reivindicativa en el camí de la plena Llibertat

Mostrant la nostra solidaritat amb els docents de les Illes i el treballadors en lluita d'arreu de la nació, molt especialment amb la vaga de Panrico i de la FNAC.

23/04/2014 Cultura
Arriba la diada de Sant Jordi, la data més esperada de l'any pel sector de la flor i el llibre, que és quan aconsegueixen més vendes un dia en què tradicionalment les parelles es regalen una rosa i un llibre enmig de la llegenda de Sant Jordi i el Dia Internacional del Llibre.

Més enllà de la tradició però, Sant Jordi també esdevé una diada reivindicativa a favor de la llengua catalana. I enguany la celebració de la diada topa amb un context totalment desfavorable per la llengua, sacsejada a tots els racons del país i molt especialment en camp de l'educació amb un ofensiva per eliminar la immersió lingüística arreu de la nació.

Davant d'aquests atacs que es van incrementant cada cop més, el poble català celebra aquest Sant Jordi d'una manera lúdica però també combativa per reivindicar la llengua com un anhel de llibertat que relliga tots els territoris que configuren el mapa de la nació, el Països Catalans.

En aquest camí per la plena Llibertat, com diu la cançó de Lluís Llach, encara hi ha combat:

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid