Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Sanitat
Setmana de mobilitzacions a Ponent en defensa de la Sanitat Pública

Amb l'objectiu de difondre la manifestació prevista pel 26 d'abril pels carrers de Lleida

17/04/2014 Salut
manifestació prevista pel 26 d'abril pels carrers de Lleida en defensa de la Sanitat pública manifestació prevista pel 26 d'abril pels carrers de Lleida en defensa de la Sanitat pública

La 5a casserolada per una sanitat 100% pública i contra el projecte de nou ens sanitari ha acabat amb la 5a assemblea consecutiva amb l'acord de difondre a les comarques de Ponent la manifestació prevista pel dissabte 26 d'abril a la capital del Segrià. Els actes de protesta estan convocats per l'Assemblea d'Usuaris i Treballadors en defensa de la Sanitat Pública.

Per fer-ho, van decidir que durant la Diada de Sant Jordi repartiran fulls volants, tot i que es manté la convocatòria, cam cada dimecres a pla plaça Ricard Vinyes. A Balaguer també hi hauran concentracions. A l'endemà ho faran al Mercat. Paral·lament, Centenars de cartells ja corren per les comarques de Ponent. Es poden descarregar a partir d'aquest enllaç. Divendres, la concentració serà al CAP de Tàrrega.

L'Assemblea considera que el projecte de Consorci sanitari de Ponent que es vol impilsar  "és una declaració de guerra"

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid