Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
CORRUPCIÓ-DELICTES CONTRA LA SALUT PÚBLICA
Presó per un policia “narco”

Un cap antidroga de la policia nacional espanyola destinat a Lleida ha estat empresonat acusat de col·laborar amb una banda de narcotraficants. El policia empresonat estava substituint l'anterior cap antidroga també empresonat per col·laborar amb una banda de narcotraficants.

18/04/2014 Salut
Un subinspector de la direcció de la “Unidad de Drogas y Crimen Organitzado" (UDYCO) de la Brigada Provincial de Lleida ha estat empresonat per un delicte contra la salut pública, associació criminal,  revelació de document públic, falsificació documental i  implicació amb una banda de narcotraficants (amb els quals hauria col·laborat aprofitant la seva situació privilegiada en la lluita antidroga).El policia empresonat estava substituint l'anterior cap antidroga també empresonat per col·laborar amb una banda de narcotraficants.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid