Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Docents en lluita
Presentació del documental "Crónica d'una vaga indefinida"

El vídeo realitzat i produït per Alerta Solidària i Objectiu Roig explica la lluita dels docents i la repressió viscuda per les estudiants durant la vaga indefinida.

16/04/2014 Educació

En el marc de la campanya Som Força, engegada per Alerta Solidària, ha vist la llum el vídeo-documental, produït per Objectiu Roig, titulat “Crònica d’una vaga indefinida”. Un documental en què s’analitza la lluita dels docents des de la tardor passada, amb la convocatòria de la vaga indefinida, així com de la brutal repressió per part de l’aparell judicial i policial espanyol contra 40 estudiants durant la jornada informativa del 17 de setembre, en la qual les companyes foren detingudes i acusades, sense proves, d’ocasionar destrosses i provocar aldarulls.

El documental, de vint minuts de durada, analitza, acuradament, tot el procés que ha dut als docents a estar en peu de guerra contra la política espanyolitzadora i neoliberal del govern Bauzá en matèria educativa, amb la intervenció del portaveu de l’Assemblea de Docents, Iñaki Aicart. Per altra banda, també participen la mare d’una de les estudiants retingudes per la policia i la companya portaveu del SEPC a secundària, les quals denuncien la connivència entre el poder judicial i la policia a l’hora de reprimir els moviments populars.

Aquest projecte ha estat impulsat per Objectiu Roig, un nou col·lectiu que ha aparegut recentment a Mallorca i que vol ser l’altaveu i canal de comunicació dels moviments socials crítics i alternatius que actualment hi ha a les Illes, amb uns plantejaments compromesos amb el país i des d’una òptica obertament rupturista i anticapitalista i de defensa dels drets de les classes populars.

Valora
Vídeos
Crònica d'una Vaga Indefinida
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid