Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Laboral
Èxit del seguiment de la vaga de CGT al FNAC El Triangle de Barcelona
24/04/2014 Economia
Èxit del seguiment de la vaga de CGT al FNAC El Triangle de Barcelona Èxit del seguiment de la vaga de CGT al FNAC El Triangle de Barcelona
La CGT demanarà immediatament una reunió amb l’Empresa, per tal de redreçar aquesta situació.

Demanarà el retorn a totes les treballadores de les quantitats salarials perdudes des del 2013 i un salari just situat fora de la pobresa laboral; la inversió del tipus de contractació, havent de ser majoritària la de temps complet; la implantació real de tot un paquet d’accions que tinguin per objecte reduir l’estrès, la càrrega física i mental de les treballadores; l’adopció de mesures de dignificació laboral, fomentant més descansos de qualitat i que garanteixin la conciliació familiar i laboral; i, finalment, la implantació de protocols efectius per eliminar pressions i/o coaccions de qualsevol tipus.

Considera que la implantació d’aquestes mesures hauran de ser finalment corroborades amb un descens de la rotació de la plantilla. Volem un canvi del model laboral que fins ara ha vingut mantenint Fnac.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid