Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Solidaritat
Els escriptors solidaris amb les reivindicacions del treballadors de la FNAC

Cal remarcar que el 60% dels treballadors tenen contractes a temps parcial i cobren uns 500 euros al mes”

23/04/2014 Laboral

Cap dels escriptors previstos entre les 11h i les 15h   han signat llibres a l´FNAC tal com tenien previst, sumant-se als 30 escriptors i escriptores que ja s´havien compromès a no signar llibres a l´FNAC El Triangle (BCN).

La CGT, anima a la resta d´escriptors i escriptores que constava que havien de signar llibres a l´FNAC El Triangle, que continuïn amb la solidaritat mostrada per part dels i les companyes escriptores del matí, amb les precàries de l´FNAC El Triangle, en vaga en defensa d´unes condicions dignes de treball i uns salaris dignes.

La CGT recorda que l´accionista majoritari de l´FNAC, Pinault , és una de les 100 fortunes més grans del món, a costa de dilapidar les condicions i salaris dels treballadors.

Els treballadors reclamen a Alexandre Bompard , director General FNAC (@bompard) garantir salaris fóra de la pobresa laboral, garantir mesures de conciliació laboral i familiar, i descansos qualitatius, eliminar els objectius comercials que comporten pressió laboral sobre la plantilla, tals com els de captació de socis/es i la venda d´assegurances, promoure mesures que comportin una rebaixa de la càrrega d´estrès i de treball .

Totes aquestes mesures que des de CGT reclamem a la direcció de l´FNAC, hauran de ser corroborades amb un descens de la rotació del personal

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid