Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Lluita sindical
Concentracions de suport a les vagues parcials al FNAC

L´empresa imposa retallades malgrat de tancar el 2013 amb beneficis milionaris

05/04/2014 Laboral

Els treballadors de l´FNAC situat a L’Illa Diagonal de Barcelona convoquen una vaga intermitent avui amb la finalitat de denunciar la pressió i els retallades als quals es troba sotmesa la plantilla.

Des del 2013 els treballadors de FNAC han vist minvades les seves condicions laborals després de la signatura del Conveni de Grans Magatzems (amb la consegüent pèrdua del plus per treballar els diumenges o l’augment de les hores de treball pel mateix sou ) , l’eliminació dels complements salarials o la implementació del copagament sanitari.

Així mateix , la plantilla denuncia pressions desmesurades a l’hora de vendre i de contractar socis i assegurances per a l’empresa . Per tot això, la plantilla ha convoca vaga intermitent aquest dissabte (de 12.00 a 14.00 hores i de 18.00 a 20.00 hores a la porta de FNAC L’Illa Diagonal) i vaga de 24 hores el 19 d’abril .

Cal recordar que la direcció del grup FNAC va declarar mitjançant nota de premsa el passat 27 de gener de 2014 una xifra de beneficis de FNAC Espanya i Portugal el 2013 de 21,3 milions d’euros, i l’empresa ha modificat les condicions de treball dels seus empleats basant-se en meres previsions de pèrdues .

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid