Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#JoTambéHiHauriaEntrat
Campanya per l'absolució dels encausats per l'ocupació de la conselleria d'Educació

L’objectiu de la campanya, “Jo També Hi Hauria Entrat” és aconseguir el nombre màxim de signatures de gent preocupada per l’actual situació de l’ensenyament

22/04/2014 Educació

Aquest mes d’abril s’ha engegat una campanya per tal de donar a conèixer la situació a la qual s’enfronten les activistes que participaren en l’ocupació de la conselleria d’educació de les Illes, el passat 22 de maig de 2012, per protestar contra la política educativa espanyolitzadora, de desmantellament i retallades del govern del PP. Les companyes han estat acusades per la Fiscalia de desordres i coaccions i se’ls demana unes penes de presó que van des de sis mesos fins a un any i mig.

La campanya, què du el lema “Jo També Hi Hauria Entrat” ha redactat un manifest, al qual hom es pot adherir mitjançant els fulls que es poden trobar a les consergeries dels edificis Ramon Llull, Anselm Turmeda i Mateu Orfila del campus de la Universitat de les Illes Balears, així com també a través de les xarxes socials. Un manifest que demana el suport de tothom davant el judici a que s’enfronten les companyes, el qual és previst que es dugui a terme els dies 2, 3 i 4 de juliol.

Persecució política.

Les activistes, en el manifest, denuncien el caràcter polític de la denúncia i que tot respon a una passa més dins l’estratègia repressiva i criminalitzadora dels distints moviments socials que en els darrers anys s’està produïnt cada vegada més sovint. Una tàctica que inicià el PSOE al seu moment i que s’ha agreujat d’ençà l’arribada del PP al poder. Per tot això, demanen l’absolució de les companyes. Així i tot, la lluita continua i asseguren que no aturaran fins aconseguir una educació pública, de qualitat i en català.

Llegiu el comunicat de suport del col·lectiu Albaïna de Sóller

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid