Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
LLIBRES
Alfred Bosch vol ser amic d’Espanya

Al seu llibre “Como amigos” (escrit en espanyol) Bosch defensa que Catalunya i Espanya sortirien beneficiades en cas d'independència

20/04/2014 Política
La teoria que exposa el diputat d’ERC al llibre “Como amigos”  és  que  Espanya "té molt a perdre amb la deriva actual" i  "molt a guanyar si s'accepta un acord del tipus escandinau i més encara si Catalunya s'independitza" i es pregunta  "Què resultaria més rendible, un veí ric i alliberat o un sotmès i empobrit? Interessa més ser Suècia i tenir Noruega al costat o ser la URSS tenint Ucraïna dintre?"

Al llibre (escrit  en espanyol) Alfred Bosch afirma que amb la independència de Catalunya "Espanya podria ser Suècia" i proposa que  "andalusos, catalans i extremenys  segueixin ajudant-se mútuament” amb un “fons de solidaritat ibèrica dins la Unió  Europea”. Al llibre el parlamentari de Madrid també afirma que "No em repugna en absolut la idea de convocar a les urnes a tots els ciutadans espanyols sobre Catalunya".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid