Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ACTES I PRESENTACIONS
Actes independentistes al Barcelonès

Demà a la tarda es presenta a Badalona el llibre d’Agustí Barrera “Inscrit en la memòria històrica” i dijous es farà a Gràcia un acte públic al voltant del Pla d’Usos que pretén aprovar el Districte i a Les Corts la presentació del Llibre "¡En cristiano!" dIgnasi Bea

21/04/2014 Política
Dimarts a dos quarts de nou de la tarda es presenta al Casal Antoni Sala i Pont de Badalona el llibre d’Agustí Barrera “Inscrit en la memòria històrica”. Dimarts a dos quarts de nou de la tarda es presenta al Casal Antoni Sala i Pont de Badalona el llibre d’Agustí Barrera “Inscrit en la memòria històrica”.

Dimarts a dos quarts de nou de la tarda es presenta al Casal Antoni Sala i Pont de Badalona el llibre d’Agustí Barrera “Inscrit en la memòria històrica”. Un recull d’articles que imprimeixen un fil roig, en què l’autor evoca o recupera la vida de lluitadors i lluitadores de l’independentisme català, explica moments transcendentals d’aquest moviment polític, o n’analitza els encerts i les marrades. El llibre rescata  de l’oblit molts dels protagonistes de la nostra història petita: Josep Tramunt, Magí Colet, Joan Layret, Jaume Fortuny, Esteve Albert i Corp, Octavi Viladrosa, Mait Carrasco, Ramon Subirats, Josep de Calassanç Serra “Cala”, Toni Lecha, etcètera.

Vila de Gràcia

D’altra banda el proper 24 d’abril a les 19:30h tindrà lloc al Casal Popular Tres Lliris un acte públic al voltant del Pla d’Usos que pretén aprovar el Districte de Gràcia. L’acte consistirà en la visualització del documental “Bye bye Barcelona” i un posterior debat de com afectarà el Pla d’Usos si s’aprova. Al debat hi participaran activistes del Grup d’Habitatge i Espai Públic de l’Assemblea Vila de Gràcia i de la incipient campanya engegada per ARRAN Gràcia, Desobeïm l’Absurd.

Aquest debat vol tractar temes com la proliferació progressiva de hotels i pisos turístics o les reformes que es faran en certes places de la Vila ja que els impulsors de l’acte preveuen que el veïnat de gràcia no es beneficiarà en cap sentit, ans al contrari comportarà un detriment dels usos de l’espai públic a favor de la iniciativa privada, principalment el sector hoteler i de la restauració.

Les Corts

El mateix dia 24 a les 19.15h, el Centre Cívic de Les Corts aplegarà la presentació del llibre: "¡En cristiano! Policia i guàrdia civil contra la llengua catalana" d'Ignasi Bea. L'acte està organitzat per la CUP, ARRAN i el grup promotor del Casal Independentista i Popular de Les Corts, Can Bruixa.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid