Alliberament nacional
Acte conjunt de l'ANC i la PDaD a València
18/04/2014 Drets i Llibertats

El proper divendres, 25 d'Abril, commemorant la data històrica de la desfeta d'Almansa des de la Plataforma pel Dret a Decidir (PDaD) s'ha organitzat un acte conjunt amb l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), es realitzarà a partir de les 19 h. al Centre de Cultura Contemporània Octubre (C/.Sant Ferran, 12) de València.

L'acte sota el títol "Volem Decidir. Tenim Dret!" tindrà les intervencions d'Ignasi Termes, per l'ANC i Anna Peña, per la PDaD, d'altra banda, la presentació de l'acte conjunt entre l'ANC i la PDaD anirà a càrrec de Maria Isona, també per la PDaD.

Des de la Plataforma han volgut recordar que l'ANC és la Plataforma organitzadora de les enormes mobilitzacions que s'han vingut realitzant al Principat de Catalunya els últims anys, especialment la manifestació de l'11 de Setembre a Barcelona que va reunir vora dos milions de persones i la cadena humana celebrada la Diada de l'11 de Setembre de l'any passat, que va unir El Pertús a la Catalunya Nord i Vinaròs (Baix Maestrat) al llarg de més de 400 kilòmetres al llarg de tota Catalunya i unint així els territoris peninsulars dels Països Catalans.