Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Sanitat
Usuaris i treballadors de la sanitat pública a Lleida s'uneixen contra la "privatització encoberta"

Es promou la campanya "A Ponent, cap balcó sense llençol" sota lema "Lluitem per la sanitat pública"  amb l'objectiu d'espressar el malestar.

14/03/2014 Salut

150 persones ens van aplegar dimecres passat a l'assemblea oberta que es va fer davant del Departament de Salut a Lleida i es va acordar activar un procés de mobilització per aturar el projecte de Consorci sanitari a les terres de Ponent.

Cal recordar que la Marea Blanca de Ponent havia denunciat la Generalitat pel desmembrament de l'Institut Català de la Salut a través d'entitats públiques subjectes al dret privat, com el Consorci Hospitalari de Ponent, que es vol crear i alertava que Lleida s'havia elegit per fer el pla pilot per a la privatització de la sanitat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid