Sindical
CGT: "Tot a 100" per a les cotitzacions empresarials

La CGT ha denunciat que el BOE de l’1 de març 2014 ha fet públic un nou R.D.L., el 3/ 2014, que garanteix als empresaris sobreexplotar-nos "més i a menor cost."

05/03/2014 Laboral

El sindicat explica que aquest "cop de decret " sobrepassa qualsevol límit del que és "la indecència política" per passar a "mètodes mafiosos. El motiu és que aquest BOE dóna el poder per robar del bé públic uns 7.000 Milions d’euros en els pròxims 24 mesos, a partir de l’1 de març del 2014 fins a l’1 de març de 2016. 

A través del seu Comitè Confederal, la CGT afirma que la "propaganda mediàtica, venuda en els circs del parlamentarisme, al passat "debat de la nació", utilitza la mentida en presentar a la societat una "Recuperació econòmica", quan aquesta, no només és incerta (si de tota l’economia parléssim), sinó que la recuperació a que es refereixen és a la de les grans empreses (1) (transnacionals la major part) i als poderosos que dominen realment l’economia global. I apunta que aquesta novetat legislativa no té "Res a veure amb la condició social de les persones i les seves economies d’ocupació, rendes salarials, pensions, i de les seves condicions de vida, sanitat, educació, llibertat, justícia ..."

També qualifiquen d'escarni la presentació de la "famosa tarifa plana -100 euros - en les cotitzacions empresarials per les contractacions indefinides noves que es facin a partir del 28 de febrer. I conclouen que aquest RDL 3/2014 possibilita a tots els empresaris que posin la mà a la caixa pública per apropiar-se de més de 7.000 milions d’euros en els propers dos anys.