Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
MITJANS DE COMUNICACIÓ
Intereconomia TV cessa les emissions

Dubtes sobre el futur d'Intereconomía TV. La cadena emet des d’avui a la matinada una imatge amb  un text que promet una nova programació. El canal que intenta renegociar els seus deutes amb “La Caixa” no havia avisat d'aquest cessament d'emissions.

13/02/2014 Comunicació
"Proximamente nueva programación" és el que anuncia ara mateix (16.17h) un cartell informatiu si se sintonitza Intereconomia TV. La cadena no ha ofert més explicacions i Federico Jiménez Losantos, que acostuma a ocupar els matins d'Intereconomía TV amb el seu programa de EsRadio, tampoc era capaç d’informar sobre el cessament d'emissions: "Per raons alienes a esRadio, no estem emetent a través de la TDT. Esperem que se solucioni aviat, ho sentim".

Hi ha força incertesa sobre el futur d'Intereconomía TV. Fa uns dies es coneixia que el conglomerat Net TV que gestiona la llicència de TDT volia renegociar el deute de 10 milions d’euros que té amb “La Caixa”. La situació econòmica del grup de comunicación presidit per Julio Ariza havia portat Intereconomía TV a mantenir una programació reduïda, amb l'emissió de programes "enllaunats " i només amb “El gato a l'agua” emetent en directe. De fet aquest programa (que era el programa estrella de la cadena i havia protagonitzat diverses polèmiques com quan es va insultar la conselleria Marina Geli-veure vídeo-) ha estat l'última retransmissió d'Intereconomía TV.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid