Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Docents en lluita
Lliuren carbó a la consellera d'Educació de les Illes

Li demanen que encara és a temps d'aturar la vaga del 7-G

03/01/2014 Educació
L'Assembla de docents de les Illes lliuren carbó a la consellera L'Assembla de docents de les Illes lliuren carbó a la consellera

Aquest matí, Guillem Barceló, portaveu del Comitè de Vaga, ha registrat una instància adreçada a la consellera d’Educació, Cultura i Universitats, en què s’expressa el malestar dels docents davant immobilisme i la irresponsabilitat de la Conselleria des de l’inici del conflicte i fa una crida a la represa immediata de les negociacions per tal d’evitar la jornada de vaga convocada per dia 7 de gener i poder començar amb normalitat el segon trimestre del curs.

El col·lectiu docent és plenament conscient del trasbals que ocasiona la vaga tant a l’alumnat com a la societat en general. La consellera, però, també ha de ser conscient que no recórrer al diàleg és una omissió de responsabilitat per part seva.

De fet, la reactivació de la vaga dia 7 de gener és responsabilitat de la Conselleria d'Educació, a causa de les constants pressions sobre els docents, la manca de solució als problemes que es plantegen des dels centres i l'obertura d'un nou expedient al director de l'IES Marratxí.

El malestar del col·lectiu docent, no sols no s'ha esvaït, sinó que s'ha incrementat ja que no s'ha avançat ni una passa en la resolució del conflicte, i l’actuació de la Conselleria ha anat sempre en sentit contrari. Les actuacions en relació a la recuperació de les plantilles i dels complements, la posició respectede la Llei de símbols, o els expedients dels directors de Menorca, han agreujat encara més la situació en la qual ens trobàvem en el mes de setembre.

Per tot això, el balanç d’aquest primer trimestre per part de l’Assemblea de Docents és molt negatiu. Aquesta valoració s’ha simbolitzat també avui de matí amb el lliurament de diversos sacs de carbó, per part de membres de l’Assemblea de Docents, al registre de la Conselleria d’Educació.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid