Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió
Anul·lades 125 sancions de la primavera valenciana

Moltes persones que van ser identificades en aquelles mobilitzacions han rebut ja la carta on es notifica la desaparició de la sanció per defectes de inici del procediment

03/01/2014 Drets i Llibertats

Moltes de les persones sancionades pels fets de Sapadors (València) de febrer de 2012 van començar a rebre notificacions durant el passat desembre amb l’anul·lació del procediment, després d’haver presentat el recurs d’alçada.

Segons ha informat Alerta Solidària al seu web, la major part de militants pertanyents a l'Esquerra Independentista que van participar a les mobilitzacions reivindicatives i van ser identificades a les portes de la comissaria de Sapadors durant una de les marxes antirrepressives ja han rebut ja la carta on es notifica la desaparició de la sanció per defectes de inici del procediment.

L'organització antirepressiva recorda que, malgrat tot, "encara hi ha judicis pendents i que no tot el mon ( hi havia més de 200 procediments oberts) ha estat “absolt”. Una petita victòria dins d’una gran guerra per la dignitat i contra la repressió que es visqué a València durant més de 10 dies, ja fa quasi 2 anys."

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid