Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament nacional
La CSC es reuneix amb sindicats xinesos per explicar el procés d'independència
19/12/2013
Trobada entre la Federació de Sindicats de la província de Shandong (RP Xina) i la CSC (Confederació Sindical Catalana) Trobada entre la Federació de Sindicats de la província de Shandong (RP Xina) i la CSC (Confederació Sindical Catalana)
Ahir, dimecres 18 de desembre, se celebrà una trobada entre la Federació de Sindicats de la província de Shandong (RP Xina) i la CSC (Confederació Sindical Catalana) per tal de conèixer de primera mà la realitat social i nacional del nostre país.

A la reunió hi assistiren en Carles Sastre, Secretari general i Sergi Perelló, Secretari de relacions internacionals per la part catalana. La delegació xinesa, integrada per 6 persones, era encapçalada pel Vicepresident de la Federació de Sindicats de Shandong, He Yude.

La Província de Shandong , a l'est del país, té 95 milions d'habitats i l'esmentada federació sindical vora 20 milions d'afiliats.

Durant la trobada Carles Sastre va fer un repàs històric de la realitat social i nacional de Catalunya i, en especial, l'actual situació d'empobriment de les majories socials i les seves causes.

Finalment el Secretari general de la CSC feu una exposició cronològica del procés de sobirania on es troba immers el nostre país tot remarcant la data del 9 de novembre de 2014 on se celebrarà la consulta per a la independència.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid