Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
1-D
Commemoració a Girona de la Diada internacional de lluita contra el VIH/SIDA

Se sumen al lema unitari d’aquesta 26è commemoració  “Avançant cap a la meta d’arribar a zero”.

 

01/12/2013 Gènere
Diada internacional de lluita contra el VIH/SIDA Diada internacional de lluita contra el VIH/SIDA

Coincidint amb 1 de desembre, dia internacional de lluita contra el VIH/SIDA, les entitats Brot Bord, Front d'Alliberament Gai de Catalunya, Girona Orgullosa i el Grup de lesbianes de Girona que formen la La Comissió 28 de Juny (CU28J) organitzen avui un punt d'informació a la Rambla llibertat cantonada Pont de Pedra, on donarem informació i farem activitats vinculades a la prevenció de la SIDA.

Per les entitats GLTB de Girona el dia 1 de desembre es un dia de record dels que falten, de suport als que treballen contra el VIH/SIDA i donen esperança d'un futur on arribem a zero malalts, i de denuncia dels que amb les seves polítiques irresponsables donen facilitats per que el VIH/SIDA continuí sent una pandèmia portadora de dolor i mort.

També se sumen al lema unitari d’aquesta 26è commemoració del Dia Mundial de la Sida, “Avançant cap a la meta d’arribar a zero”. Remarcant així, la importància de mantenir els progressos assolits en la prevenció, el diagnòstic precoç, els tractaments i la no-discriminació, que són els pilars fonamentals en la lluita contra la sida i la clau per avançar de forma conjunta cap al repte d’“ONUSIDA” d’arribar a zero en noves infeccions, en morts per la sida i en discriminació.

Ara bé,  denuncien les retallades presents en la qualitat de vida dels catalans i les catalanes afectant un problema tan sensible com el de la sanitat, i en concret en la prevenció i tractament del VIH/SIDA.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid