Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Treballador de RTVV... Còmplice o víctima?
10/11/2013 Maria Isona

El govern del PP al País Valencià, ha perdut el judici per l'ERO a RTVV i com a conseqüència ha decidit tancar-la, tot i que molts pensem que era la finalitat real d'un consell que actua com a delegat de Madrid.

Ara 24 anys després, els treballadors de la cadena es rebelen i amb cares de circumstàncies ens diuen que ho senten molt, que saben que han cedit a la manipulació, i que allò de l'ètica professional ho han oblidat tots aquests anys.

Hi ha un vídeo d'Eugeni Alemany a la plaça de la verge el dimecres, que treu fum a les xarxes, on els diu als treballadors, que no val a dir les coses que si s'han fet bé, han de fer autocrítica real. Deia Fuster: "no justifiquem, doncs: acceptem"

És clar que han estat al costat de l'esport i les festes, normal són l'entreteniment perfecte i això combinat amb el NO-DO en què van convertir els serveis informatius ha fet molt de mal a aquest País.

Jo us pregunte, treballadors penedits:

On éreu quan bramàvem al carrer contra els barracons on estudien els nostres xiquets? On éreu a la primavera valenciana, quan Paula S. de León va llençar el seu sheriff contra els nostres joves? Quan denunciàvem l'abandó de les dones maltractades? On estàveu quan es produïen atacs feixistes a persones i entitats del nostre País? On éreu quan denunciàvem les retallades, els desnonaments, quan Loli feia vaga de fam per la llei de dependència, quan Rita atacava i degradava el Cabanyal? Perquè no estàveu amb la gent del parke Alcosa, amb Xúquer viu, amb la gent que demanava el tancament dels CIE? on éreu a les vagues generals? on estàveu quan els veïns d'Alcubles o Bejís clamaven per les seues muntanyes cremades? on estàveu quan eixia al carrer la gent de LAMBDA? on estàveu quan ens enllaçàvem per la llengua? perquè abandonareu a Escola Valenciana?on estàveu quan es feien aquestes i moltes altres denúncies que reflectien realment la situació del País Valencià?

Dimecres demanàveu perdó a les víctimes del metro,ai mare!! quan de mal els heu fet!! encara Beatriz Garrote us va donar una lliçó de dignitat, tant mal com ho han passat. El cas del metro és la demostració que quan el nostre poble està informat, és solidari i combatiu, però clar va haver de vindre una tele forastera a obrir els ulls al personal, perquè la nostra estava prostituïda. I aquest cas em porta al cap a la família Agulló-Salvador unes víctimes històriques de la manipulació mediàtica, que han patit amenaces de les quals poc o res heu parlat, una família a qui havíeu de demanar perdó de genolls.

Sí, estic molt ferida com la gran majoria de Valencians, no deixem de preguntar-nos com seria aquest país sense eixa plataforma publicitaria que ha tingut la dreta a RTVV.

I no us penseu que no em pose en la pell del treballador!!!, jo com deia Vicent Andrés Estellés, pertany a l'últim graó de la societat, sóc una mare de família que ha de contar els diners, i sé que és complicat quan et jugues el pa, i no vull ni imaginar-me com de mal ho passaren eixes dones que eren perseguides i assetjades sexualment per un masclista depravat.

Amb tot i això, amb la desafecció que sentim la gran majoria per la "nostra" tele, dimecres i dijous ha estat l'únic canal que hem vist a casa ( feia molts anys que no ho féiem i si "collíem" al pare mirant l'informatiu, li pagàvem un puro descomunal), dimecres vaig plorar d'emoció quan vaig veure a Vicent Moreno, president d'Escola Valenciana al plató de nou, vaig plorar quan vaig escoltar a Xavi Sarrià i Miquel Ramos a la plaça, quan vaig escoltar al representat del Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans, i vaig plorar en escoltar a les víctimes del metro.......Us adoneu que la gent a qui mai heu donat veu, han estat els primers a solidaritzar-se i a defensar RTVV??

Demà el nostre poble omplirà carrers de rebel·lia, una vegada més, igual que féiem quan vosaltres no veníeu a fer-se'n ressò, perquè sabem que la mort de RTVV, és un nou colp d'estat, després del que ja patirem amb la prohibició de TV3, demà bramarem per una tele de TOTS els Valencians, dels valencians de tots els colors, senyores i senyors periodistes no oblideu que un Valencià catalanista també és un Valencià que estima moltíssim el seu País, tractem de fer de la nostra tele un instrument on ens veiem tots reflectits i que ajude a vertebrar realment el nostre país i la nostra societat, una tele sense manipulació i sense paraules prohibides. Demà estarem tots junts al carrer, tant de bo siga l'espurna per apartar del poder a la gent que ens ha deixat cendres i decidir plegats com volem viure. Està clar que hem de demanar eleccions anticipades, però no per embarcar-nos en una alternança tòxica, sinó per a construir un projecte que decidim totes i tots.

... Per cert, a les emisions que controleu els treballadors,podeu començar a dir País Valencià, dignifiqueu el país i la seua gent ni que siga per un dia.

"Al capdavall, només en la veritat hi ha la salut, la salvació" Joan Fuster.
Valora
Rànquings
  1. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  2. Sant Jordi era guerrer...
  3. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  4. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  7. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. Els candidats de la CUP a comarques gironines proposen una transformació ferroviària de la mobilitat a la demarcació de Girona
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid