Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
DRETS LINGÜÍSTICS
Un llibre recull 13 casos de discriminació lingüística

Ignasi Bea, regidor de la CUP a Sant Cugat, publica en el seu primer llibre diversos casos de discriminació per part de cossos policials per parlar en català

28/08/2013 Drets i Llibertats

Avui el singulardigital.cat anuncia que el regidor de la CUP a Sant Cugat Ignasi Bea publicarà el dia 2 de setembre un llibre sobre diversos casos de discriminació lingüística. "Avui en dia als Països Catalans encara hi ha moltes, masses, agressions lingüístiques per part dels cossos policials", explica Ignasi Bea. "Hi ha molta desigualtat entre territoris: mentre que a Catalunya la majoria de gent és conscient que la immersió lingüística és important i s’aposta per la llengua pròpia, al País Valencià i a les Illes Balears s’hi ha fet unes polítiques molt coherents enfocades a acabar amb el català en un període curt de temps", es lamenta, a l'hora que argumenta que "malauradament, l’anticatalanisme té rèdit electoral". "Cal conscienciar que no tot arreu és Catalunya", sentencia.

Ignasi Bea Seguí va néixer a Barcelona al 1984. Regidor de les CUP a Sant Cugat del Vallès des del 2011, és politòleg i estudia un màster en història. La seva voluntat de denúncia l’ha portat a escriure el seu primer llibre "¡En cristiano! Policia i Guàrdia Civil contra la llengua catalana", de Cossetània Edicions, que veurà la llum el proper dilluns 2 de setembre. En aquest llibre, Bea repassa 13 casos de discriminació lingüística arreu dels Països Catalans des del 1996 fins al 2012.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid