Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Energia
"No a la MAT" anuncia mobilitzacions per la Festa Major de Santa Coloma i Riudarenes

Impressionant reportatge “Contracorriente” sobre el risc càncer de la MAT (veure el vídeo9

25/08/2013 Territori

Aquesta setmana va tenir a la biblioteca Joan Vinyoli de Santa Coloma de Farners, la tercera trobada de No a la MAT Selva. El principal punt de l’ordre del dia era presentar la creació de les quatre comissions de treball i les seves principals línies d’acció. Entre elles, la comissió d’activitats, que planifica diverses accions aprofitant les dates assenyalades de les festes majors de Santa Coloma de Farners i Riudarenes previstes per a finals del mes vinent. Al mateix temps es va escollir un seguit de dates significatives per organitzar més mobilitzacions.

Es farà un gran esforç per informar a la població sobre els greus efectes sobre la salut que el camp magnètic de la MAT pot comportar als ciutadans i visitants de Santa Coloma i Riudarenes (com per exemple l’aparició de diferents tipus de càncer, entre moltes d’altres malalties).

No a la MAT Selva va convidar a les entitats i administracions del territori a sumar-se a l’onada de mobilitzacions per mostrar el rebuig total a aquest atemptat contra el territori i les persones.

La propera trobada de No a la MAT Selva tindrà lloc el dia 4 de setembre a les 20 h a la biblioteca J. Vinyoli de Sta Coloma. Amb aquestes trobades es pretén convidar al màxim de població a conèixer els riscos i les mentides descobertes dels governs espanyol i català en relació a la MAT.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid