Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Xirinacs
Nou llibre: Xirinacs i l'estafa de la Trancisió
11/06/2013 Cultura
Nou llibre: Xirinacs i l'estafa de la trancisió Nou llibre: Xirinacs i l'estafa de la trancisió

Ha aparegut recentment el noou llibre sobre el pensador i mobilitzador independentistas Lluís M. Xirinacs, amb el títol Xirinacs i l'estafa de la Trancisió, obra de Lluís Busquets i Grabulosa, i amb un pròleg d'Arcadi Oliveres. Ha estat publicat per l'Editorial Ara llibres.

Ha estat descrit com una anàlisi lúcida de les propostes i crítiques d'un dels catalans més controvertits del segle XX. Xirinacs, l'anomenat Gandhi català, "la veu del poble".

El llibre recull propostes i crítiques, avui més vigents que mai, presentades de forma estricta i rigorosa per Lluís Busquets i Grabulosa, coneixedor profund de l'obra i la paraula de Xirinacs. 

Justament aquest dissabte 22 de juny es realitzarà la presentació d'aquest nou llibre sobre Xirinacs a Olot. ( A les 19,30h. Lloc: Can Trinxeria. c/Sant Esteve, 29).

Activitats de la Fundació Randa-Xirinacs

El web de la Fundació Randa-Xirinacs també anuncia la pesentació a Granollers el proper 21 de juny dels dos volums del llibre TERCERA VIA. Sistema General a la mesura de l’home d’avui. Es tracta d'un llibre escrit per en Lluís M. Xirinacs, però inacabat, després de tres anys (1979-1981) d’estudiar el Sistema General de l’Agustí Chalaux. Aquet presentació es realitzarà a càrrec de Joan Parés.

Aplec de Can Pegot, a Ogassa, el 24 de juny

També s'ha anunciat el VIè Aplec a Can Pegot, a Ogassa, el diumenge 24 de juny, Diada Nacional dels Països Catalans. Aquesta trobada al Pla de Can Pegot es realitzarà "en agraïment a Lluís M. Xirinacs Damians." Els organitzadors han indicat que "Qui vulgui podrà dir unes paraules, un poema, oferir música, cantar una cançó… Emporteu-vos el dinar i compartirem una bona estona junts."

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid