Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament nacional
Tàrrega encèn 16.751 espelmes per configurar una estelada gegant

L'acte va comptar amb la presència de la presidenta de l'Assembela Nacional Catalana, Carme Forcaldell, que va instar el Govern a accelerar la llei de consultes i convocar el referèndum sobre la independència.

05/05/2013 Política

Tàrrega va encendre ahir al vespre una estelada gegant formada per 16.751 espelmes, una per cada habitant, durant la 2a Fira Estelània. Les dues activitats s'han celebrat a la plaça de l'Hort del Barceloní. L'encesa de l'estelada va comptar amb 150 voluntaris i va ocupa 2.000 metres quadrats de superfície. En total, s'han necessitat dues hores per encendre totes les espelmes. El símbol ha inclòs al seu peu el lema "Catalunya, nou estat d'Europa" en anglès i català. L'acte va comptar amb la presència de la presidenta de l'Assembela Nacional Catalana, Carme Forcaldell, que ha instat el Govern a accelerar la llei de consultes i convocar el referèndum sobre la independència.

L'esteleda que es va configurar a Tàrrega amb l'encesa de les espelmes és la més gran que s’ha realitzat fins ara des que el passat mes d’octubre es va il·luminar la primera a la plaça Major de Vic. Tàrrega va celebrar amb aquest acte la commemoració del primer aniversari de la constitució de Tàrrega per la independència, l’assemblea territorial de l’ANC a la capital de l’Urgell.

Aquest projecte s’ha pogut finançar gràcies a la campanya de micromecenatge totSuma iniciada per Tàrrega per la independència i a partir de la qual s’ha pogut recaptar els 1.681€ necessaris per engegar la iniciativa.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid