Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Solidaritat
Concentració davant de "Mango" en suport amb els treballadores tèxtils de Bangladesh

S'inicia així una campanya de boicot a Mango i "a la seva roba tacada de suor, llàgrimes i sang!"

24/05/2013 Internacional

Ítaca, organització Internacionalista dels Països Catalans, convoca una concentració aquest davant l’establiment de Mango a Barcelona pel reconeixement de les treballadores tèxtils de Bangladesh i per un altre model de treball i de consum. La protesta és aquest disssabre a les 12.00 del migdia, davant l’establiment de Mango de l’Avinguda Portal de l’Àngel, núm. 7, de Barcelona. S'inicia així una campanya de boicot a Mango i "a la seva roba tacada de suor, llàgrimes i sang!".

Mango, multinacional amb matriu catalana del tèxtil, ha estat relacionada amb l’esfondrament d’un edifici a Bangladesh on s’hi trobaven tallers de confecció, amb el resultat de més d’un miler de morts i més de dues mil ferides.

Els beneficis de Mango, que han convertit el seu propietari, Isak Andic, en la primera fortuna dels Països Catalans, provenen de l’explotació laboral derivada de la divisió internacional del treball, i aquests s’han invertit en l’especulació de l’economia financera en SICAV, compra de deute públic i en el sector immobiliari.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid