Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Novetat editorial
"Fins als Borbons", un recull de vinyetes humorístiques sobre la família reial

"Els ninotaires estem sincerament i profundament agraïts a tota la família reial espanyola, perquè és una font inesgotable d’acudits", afirmen els autors, 38 il·lustradors

11/04/2013 Cultura

Angle Editorial presenta Fins als Borbons, un llibre col·lectiu que recull les vinyetes humorístiques que 38 il·lustradors han fet sobre la família reial espanyola. 

"Aquest llibre és un emocionat acte d’agraïment. Els ninotaires estem sincerament i profundament agraïts a tota la família reial espanyola, perquè és una font inesgotable d’acudits. I és que si no existís aquesta família divinament escollida, on trobaríem la inspiració?", afirmen els autors.

Fins als Borbons ofereix una compilació d’acudits sobre Sa Majestat i els seus parents, amics i coneguts, elefant inclòs. "Nosaltres podríem haver seguit omplint pàgines i més pàgines d’acudits. Sempre d’humor blanc i benintencionat. Que si algú se sent ferit, ens disculpem per endavant: 'Ho sentim. Ens hem equivocat. No tornarà a passar'. PUM!", exclamen els dibuixants.

El pròleg ha estat elaborat pel periodista Jair Domínguez, que precisament va ser acusat d'un delicte contra la corona per haver disparat amb una arma simulada contra un ninot del rei espanyol.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid