Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Salut
18 mesos de mobilitzacions a Montcada i Reixac per recuperar el servei d'urgències

Tot i el temps transcorregut es manté la lluita per recuperar el servei

20/01/2013 Drets i Llibertats
La Favmir manté les mobilitzacions fins la recuperació del servei d'urgències nocturnes La Favmir manté les mobilitzacions fins la recuperació del servei d'urgències nocturnes

Al voltant d’un centenar de persones es van tornar a manifestar, dijous passat, pel centre de Montcada i Reixac. Van sortir des de la plaça Lluís Companys i van arribar fins a la rambla dels Països Catalans per tornar novament al punt d’inici de la marxa. “Malgrat el temps transcorregut hi ha molta gent que no renuncia a sortir cada dijous al carrer perquè entén que la causa s’ho mereix”, va explicar el president de la Federació d'Associacions de Veïns de Montcada i Reixac (Favmir), Antonio Cera, segons informa Laveu.cat.

Durant la marxa els manifestants van celebrar la suspensió de l’euro per recepta i també es van repetir eslògans contra els governs central i autonòmic per les retallades en sanitat i contra els responsables de l’Ajuntament per no sumar-se a les protestes. Tres regidors d’ICV-EUiA, grup majoritari a l’oposició, van participar a la manifestació. Des del govern del PSC i CiU, el posicionament ha estat, des del primer moment, apostar per la via negociadora amb l’administració autonòmica.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid