Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ALLIBERAMENT LGTB
Concentració a Tarragona per celebrar la sentència del TC sobre el matrimoni igualitari

Brot Bord ha convocat una concentració en què s’han assenyalat els culpables i s’ha recordat que cal continuar lluitant pels drets civils

07/11/2012 Drets i Llibertats

El col·lectiu Brot Bord va convocar una concentració aquest dimecres davant la seu del PP de Tarragona per celebrar la sentència del Tribunal Constitucional que avala la llei del matrimoni entre persones del mateix sexe i tomba així el recurs que fa presentar el PP ara fa set anys.

L'espera ha generat un llarg període d’inseguretat a aquells qui van optar per formalitzar el matrimoni entre persones del mateix sexe. Però el Tribunal Constitucional no ha acceptat el recurs, de manera que la llei no es modificarà, i per tant seguirà vigent “la igualtat de drets entre els ciutadans, independentment de la seva sexualitat”, ha assenyalat l'entitat, que considera que “cal celebrar les victòries un cop aconseguides" tot i que "encara queda molt camí per recórrer”.

Brot Bord ha declarat que aquesta igualtat és molt necessària per “avançar com a societat i eliminar institucions caduques com el matrimoni, sempre des de la llibertat de cadascú per poder fer-ho”. A més, ha recordat que “aquesta llei va comptar amb el rebuig en el seu moment no tan sols del PP sinó també de CiU”.

A la concentració es va reivindicar la victòria, es van assenyalar els culpables de la persecució homosexual i es va remarcar la necessitat de continuar lluitant pels drets civils, perquè encara hi ha “moltes coses a reivindicar que són encara més necessàries: despatologització de la transsexualitat, sanitat pública i gratuïta, educació no heterosexista, etc.”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid