Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Cassolada a Xàtiva
Xàtiva es fa escoltar ben fort

Una cassolada contra les retallades socials aplega més de 1.500 persones

01/11/2012 Política

La Plataforma en Defensa dels Serveis Públics de La Costera i La Canal va convocar una marxa-cassolada dimecres per denunciar les últimes mesures anitsocials impulsades des del govern de l’estat; la pujada de taxes i impostos, com el de les escombraries; la reforma del dret de reunió i l’escalada de la violència policial.

A més, mostraven el seu rebuig contra la construcció del macroabocador de Llanera de Ranes, un projecte que “empitjorarà la qualitat de vida de les veïnes d’aquestes comarques“. L’associació ASPROMIVISE ha parat especial esment en el retard dels pagaments de l’estat a les persones dependents i discapacitades i del mal tracte que reben per part de les institucions.

Les cassoles es van sentir pels principals carrers de Xàtiva, des de l’estació de tren fins a l’Ajuntament, la parada final en què es va llegir el manifest. Els assistents s’hi van anar sumat durant tot el recorregut fins a arribar a les 1.500 persones.

Els 30 col.lectius que formen la Plataforma estan satisfeta amb l’èxit de la marxa I consideren que ha estat una gran mostra de solidaritat contra els problemes que afecten tots els ciutadans. A més, la Plataforma recorda que sempre hi ha alternatives per combater la crisi, que difereixen totalment de les mesures antisocials que arriben des de l’estat.

Des de l’assemblea d’Endavant també s’ha donat suport a la marxa de Xàtiva, que s’afegeix a les manifestacions del passat 31 d’octubre arreu dels Països Catalans contra les retallades socials.

Endavant remarca que la privatització de l’hospital Lluís Alcanyís, la falta de professors o la supressió d’ajudes per a llibres i menjador són una mostra de la fixació del Partit Popular per desmantellar els serveis públics. A Xàtiva ja es compten 3.000 aturats, fet que es pot constatar amb les cues cada matí davant del local de Gent de la Consolació per recollir aliments.

L'organització denuncia aquesta situació insostenible I recorda que “és necessari que la ciutadania prenguem els carrers, ja n’hi ha prou de retallades als serveis públics”.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid