11 de setembre
La Diada tarragonina aconsegueix finançar-se amb microdonacions

L'organització edita un nou vídeo per incentivar les donacions en els darrers dies de campanya

23/08/2012 Política

L'Onze de Setembre popular i alternatiu se celebrarà a Tarragona gràcies a les microdonacions. Passats gairebé els 40 dies que ofereix Verkami per assolir la fita proposada, en aquest cas de 2.000 euros, la Coordinadora 11 de setembre ja ha aconseguit el mínim necessari.

37 dies i 2.085 euros. Aquest és el balanç de la campanya de micromecenatge a Verkami de la Coordinadora 11 de setembre, un conjunt d'entitats de Tarragona que organitzen, durant el matí de la Diada, activitats per a tots els gustos a la Part Alta.

Amb tot, ha iniciat una campanya intensiva per demanar l'últim esforç a qui encara no hagi col·laborat amb la diada nacional, popular i participativa a la ciutat de Tarragona. En aquest sentit ha llançat un nou vídeo que té com a protagonistes músics tarragonins com Relamido's, Extracto de Lúpulo, Ai Carai i Josep Romeu. Tots ells hi surten cantant alguna de les seves cançons ja sigui en un directe o al seu local d'assaig.

Tot i que la fita dels 2.00 euros s'ha superat, els organitzadors insisteixen que les despeses relacionades amb el pla d'autoprotecció, assegurança i altres pagaments obliguen a demanar un últim esforç a totes aquelles persones que puguin aportar el seu granet de sorra.

A Tarragona més de 30 entitats organitzen concerts, cercavila, àpats, fira d'entitats i correfoc, entre d'altres activitats, el dia 11 de Setembre.