Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió
Els Mossos desallotgen una casa okupada i detenen 8 persones

El propietari de l'edifici ha denunciat l'ocupació aquesta mateixa tarda

05/04/2012 Drets i Llibertats
Els Mossos d'Esquadra han desallotjat aquest dijous a la tarda una casa okupada del barri de Ciutat Vella de Barcelona i han detingut les vuit persones que l'ocupaven.

L'habitatge, ubicat al carrer del Carme 14, havia estat ocupat aquest mateix matí, segons els Mossos, que han realitzat un desallotjament exprés després que el propietari de l'immoble denunciés l'ocupació aquest dijous a la tarda.

Agents dels antiavalots han irromput al bloc a les vuit del vespre i han detingut vuit persones de diferents nacionalitats per un delicte d’usurpació d’immoble i desobediència a agents de l’autoritat.

Segons la versió policial, les detencions s'han efectuat perquè "aquestes persones d'estètica okupa no han volgut col·laborar a les peticions de desallotjament". Per això, afirmen, "han quedat detingudes per tal de desallotjar l’edifici i poder tornar l’immoble a la propietat denunciant".

Els antiavalots han format un cordó policial als carrers circumdants per barrar el pas durant el desallotjament.
Valora
Rànquings
  1. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  2. Sant Jordi era guerrer...
  3. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  4. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  5. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  6. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  7. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  8. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  9. Els candidats de la CUP a comarques gironines proposen una transformació ferroviària de la mobilitat a la demarcació de Girona
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid