Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
29-M
Vaga des de dilluns a la Facultat de Polítiques de la UAB

S'ocuparà la facultat dilluns i dimarts i s'aturarà l'activitat docent - El 28, dimecres, hi ha vaga a tota la UAB

24/03/2012 Educació
Els estudiants de la Facultat de Polítiques i Sociologia de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) faran vaga dilluns i dimarts com a prèvia a la vaga general de dijous. Ho van decidir dimecres passat en una assemblea de quasi 200 persones. Les jornades de vaga en aquesta facultat se sumen a les protestes que s'estan duent a terme a la Facultat de Lletres i Filosofia de la mateixa universitat. A més, els dos dies d'ocupació s'enllaçaran amb la vaga convocada per la Coordinadora d'Assemblees de Facultat pel dia 28 a tota la UAB i d'aquí a la vaga general del dia 29.

La vaga de dilluns i dimarts es materialitzarà en l'ocupació de la facultat, l'aturada de l'activitat docent i avaluativa normal, i l'inici d'activitats formatives alternatives.

Els motius de la vaga són, expliquen, aturar el procés d'implementació de l'Estratègia Universitària2015 i el conjunt de retallades que s'estan efectuant al conjunt de la universitat, així com iniciar un debat sobre quin model d'universitat pública volen els estudiants.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid