Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Ràpida resposta a les agressions contra els estudiants de València

Es convoca una concentració a les 18h a Barcelona

18/02/2012 Educació
La resposta a les brutals agressions contra els estudians a València no s'atura i s'intensifica després que les càrregues policials se saldessin amb una desena de detinguts i diversos ferits. Ara mateix es realitza una convocatòria a la plaça Sant Jaume de Barcelona en protesta per la càrrega policial i les detencions dels estudians valencians de l'IES Lluís Vives, on va començar la mobilització,

Els convocants de la ràpida mobilització d'avui són el Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC), del qual diversos nuclis d'arreu dels Països Catalans també realitzen la convocatòria.

Aquesta mobilització ha estat realitzada a través de mitjans de comunicació alternatius i del facebook, i especialment des del twitter a #IESlluísVives#unitatpopular i pic.twitter.com/CPAkmbio.

També Alerta Solidària, l'Assemblea de Joves de les Corts i Endavant-OSAN han fet una crida per aquesta mobilització d'avui a les 18h a Barcelona.

Ahir a l'IES Reguissol de Santa Maria de Palautordera es va desplegar una pancarta en solidaritat amb els detinguts i agredits de València. També a Palma es va realitzar una concentració en aquest sentit davant de la delegació del govern espanyol. (veure fotos)

Per un altra banda, ahir van ser posats en llibertat amb càrrecs per als vuit estudiants detinguts a València. Després de prestar declaració al jutjat, els vuit estudiants detinguts durant les protestes van sortir el vespre en llibertat amb càrrecs de desordre públic, lesions i resistència.

Valora
Vídeos
la Policia Nacional agredeix els estudiants a València
Càrrega policial d'alumnes de l'IES Lluís Vives de València
Càrrega policial d'alumnes de l'IES Lluís Vives de València. Ensenyament públic i de qualitat
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid