Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Retallades
Els sindicats fan una crida a particpar a la vaga d'universitats

En el cas del PAS, ni CCOO ni UGT s'han afegit a la convocatòria presentada per la Intersindical-CSC, CGT i CAU

18/02/2012 Educació
La Intersindical-CSC, la CGT i CAU han anunciat que secunden la vaga general d'universitats públiques catalanes que tindrà lloc el proper 29 de febrer. La convocatòria per al Personal Docent i Investigador (PDI) és feta conjuntament per tots els sindicats amb representació. En canvi, en el cas del Personal d'Administració i Serveis (PAS) ni CCOO ni UGT s'han afegit a la convocatòria presentada per la Intersindical-CSC, CGT i CAU.

El motiu de la vaga és expressar el rebuig a les retallades que afecten les universitats públiques. Els sindicats entenen que aquestes retallades "degradaran les condicions de treball, afectaran a l'ocupació i posaran en qüestió la qualitat de l'ensenyament públic".

De la seva banda, Plataforma Unitària en Defensa de la Universitat Pública (PUDUP), que agrupa professors, estudiants i membres del PAS de les universitats de Catalunya, considera que "davant d'aquest ferotge i salvatge atac a la universitat pública" cal realitzar una vaga general d'universitats que s'emmarca en un període de mobilització i lluita constant per denunciar "el desmantellament que està vivint la universitat pública".
El Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) dóna suport  a la convocatòria de la PUDUP i i anima a tota la comunitat educativa a sumar-se a les mobilitzacions així com animem a la resta de la societat a posicionar-se a favor de la lluita per un ensenyament públic i de qualitat. A més a més se solidaritza amb les companyes que al llarg de tantes mobilitzacions han patit la política repressiva de les autoritats mentre defensaven els seus drets i condemnem tals accions opressores que suposen la mostra, un cop més, de la manca de llibertat ja existent en l'Estat Espanyol.
Valora
Vídeos
VAGA UNIVERSITATS #29F
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid