Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llengua
El STEI-i alerta que el català perilla a la funció pública de les Illes

Segons el STEI-i, el PP es radicalitza en temes de llengua i prepara una normativa a funció pública que pretén eliminar no només el requisit de català per a l’accés a la funció pública sinó també el requisit per a la promoció interna i per als concursos de trasllats dins l’administració pública de les Illes Balears.

20/12/2011 Llengua
La formació sindical es manifesta en contra ja que aquest fet no garanteix el dret dels ciutadans i ciutadanes d’usar sempre que vulguin la llengua pròpia i oficial d’aquesta comunitat que és la llengua catalana amb la seva relació amb l’administració.

L’únic sindicat que s’hi ha pronunciat a favor és el sindicat “independent” ANPE-CEMSATSE que li sembla bé que el català deixi de ser un requisit d’accés i de promoció  interna.
Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid