Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Sindicalisme
Barcelona City Tour acomiada un conductor després de muntar la secció sindical de CGT

El passat 14 de desembre la Direcció de Barcelona City Tour (Bus privat de transport turístic) acomiadava a Vicente Mazalbete, treballador des de fa quatre anys a l’empresa com a conductor.

23/12/2011 Laboral

L’empresa l’acusa d’haver utlitzat un bus com a passatger, fora d’hores de feina, per anar de Plaça Catalunya a la Catedral. L’acusació és tan absurda perque el motiu real d’aquest acomiadament és la creació de la secció sindical de la CGT en aquesta empresa.

El treballador ja ha cursat la denuncia corresponent i està a l’espera que el jutge o la jutgessa decideixen si aquest és un acomiadament nul per discriminació sindical. Mentrestant, la CGT ha començat una campanya de denuncia pública dels fets entre els usuaris d’aquesta empresa. Pancartes, octavetes informaran a la gent de Barcelona de com se les gasta la Direcció de Barcelona City Tour.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid