Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Barcelona
L'Ajuntament censura un mural en defensa de la sanitat pública a Nou Barris

La CUP de Barcelona anuncia que interposarà una denuncia davant la Síndica de Greuges de Barcelona sobre la censura d'un mural en defensa de la sanitat pública a Nou Barris.

29/11/2011 Drets i Llibertats
El  passat 7 de novembre es va acabar de fer el manteniment del mural "Defensem la llengua i la cultura, vinguem d'on vinguem" que es troba a la Ronda de la Guineueta Vella i es va procedir a l'ampliació que s'havia comunicat al Districte de Nou Barris el passat 11 d'octubre, sense rebre cap resposta. A l'ampliació del mural es va decidir incorporar la defensa de la sanitat pública, que ara mateix està rebent retallades i privatitzacions per part de la Generalitat de Catalunya, governada per CiU.

La CUP entént d'aquesta manera que "igual d'important és posicionar-se a favor de la llengua i la cultura quan es veu atacada pel Tribunal Suprem espanyol, com de la sanitat pública quan és, igualment, atacada pel Govern autonòmic d'Artur Mas i el conseller de Salut, Boi Ruiz".

Una setmana després de realitzar-se, poc sorprenentment, tenint en compte que la presidenta del Districte de Nou Barris és Irma Rognoni i Viader de CiU, la part del mural que defensava la sanitat pública ha estat esborrat, com si allà mai hi hagués existit. "Mostrant d'aquesta manera que qualsevol critica cap al seu govern serà censurat, a pesar d'haver entregat la comunicació oportuna" apunta la formació independentista.

Davant d'aquests fets, de la mateixa manera que rebutja la destrucció del minvat Estat del Benestar, la CUP també rebutja la censura del Districte i comunica que en breu, interposarà una denuncia davant la Síndica de Greuges de Barcelona. "Poden censurar la nostra opinió però no podran convèncer-nos de la injustícia que signifiquen les retallades i privatitzacions de la sanitat pública" puntualitza la formació independentista.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid