Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Manifestació a la Ribera Baixa en suport a TV3

Unes 150 persones es van concentrar el passat divendres 1 d'abril a Polinyà del Xúquer en protesta pel tall de les emissions de la TV3 imposat per la Generalitat Valenciana.

La concentració, que es va celebrar a la plaça de l'Ajuntament de la localitat, ha estat convocada per Acció Cultural del País Valencià (ACPV), l'Assemblea de Joves de la Ribera Baixa (AJRB) i els col·lectius locals d'Esquerra Unida del País Valencià (EUPV) i del Partit Socialista del País Valencià (PSPV) de Polinyà.

02/04/2011 21:20 Comunicació

La concentració va finalitzar amb la lectura d'un manifest per part del regidor d'EUPV Joan Nogueroles Garcia, membre de l'equip de govern local. Les entitats i partits convocants valoren molt positivament aquesta concentració i animen els ciutadans de la Ribera Baixa a acudir a la gran mobilització que es durà a terme el proper dissabte 16 d'abril i que iniciarà el seu recorregut a les 6 de la vesprada des de les Torres de Quart.

D'albra banda, el proper 15 d'abril es durà a terme la propera concentració contra el tancament de la TV3 a la plaça de l'Ajuntament de Corbera a les 8 de la vesprada i que està convocada per ACPV, l'AJRB i els col·lectius locals del PSPV i EUPV de Corbera. Amb aquesta ja seran 5 les concentracions que s'han realitzat a la Ribera Baixa per tal de protestar contra "el genocidi cultural que està perpetrant el govern de Francisco Camps al País Valencià".

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid