Maulets de Mallorca denuncia que "el feixisme campa amb total impunitat"

El Casal Popular Voltor Negre de Mallorca ha patit diverses agressions feixistes en els últims dies en forma de pintades amb insults i amenaces de mort. Les pintades també han afectat rètols i façanes de comerços del carrer Eivissa propers al Casal.

Arran d'aquest fet, l'assemblea de Palma de Maulets ha denunciat "la passivitat i complicitat de les forces policials" envers aquest tipus d'agressions i recorda que actualment a Mallorca hi ha "multitud de processos judicials oberts contra militants de l'Esquerra Independentista mentre que el feixisme campa amb total impunitat pels nostres carrers".

31/03/2011 00:21 Drets i Llibertats
L'organització juvenil se solidaritza amb el veïnat "que ha de patir el vandalisme absurd d'aquests grupuscles neonazis". En aquest sentit, manifesta "un rebuig frontal al feixisme, que en forma d'espanyolisme i racisme intenta dificultar la convivència al barri de Es Fortí i atemorir als i les joves que dia a dia treballen al Casal Popular Voltor Negre per fer d'ell un espai alternatiu del jovent i per el jovent". 
 
fotoatacfeixista2