Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El 73% de les lectores creu que l'allau de protestes no farà que TV3 es torni a veure a València

La setmana passada, en motiu de la tancada de TV3 al País Valencià i de les conseqüents mobilitzacions en contra, preguntàvem si l'allau de protestes arreu del país contra el tancament de TV3 obriria alguna possibilitat a que el govern valencià rectifiqués.

Doncs bé, respecte aquesta pregunta un 73,5% de lectors creu que no, ja que camps i el PP han fet de l'anticatalanisme i de la persecució del català un eix fonamental del seu programa electoral.

03/03/2011 13:51 Drets i Llibertats

Alhora, també cal destacar que 25,3% creu que les mobilitzacions serviran sempre i quan el PP vegi perillar la seva hegemonia a causa d'aquestes. També hi ha hagut un 1,2% de les lectores que no ha sabut que dir-hi.

Aquesta setmana, degut a la restitució de les columnes de Puig i Cadafalch, preguntem: "Les columnes de Puig i Cadafalch haurien de convertir-se en un indret d'homenatge als patriotes catalans?".

-Sí, és un espai ampli i simbòlic on es podrien homenatjar tots els lluitadors i lluitadores per la llibertat de la Nació Catalana

- No, és massa institucional, no compta amb cap tradició i se'n faria un ús partidista

- NS/NC

Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid